Yorkshire Terrier de vanzare Timisoara

yorkshire-terrier

Catei Yorkshire Terrier de vanzare la cele mai bune preturi!


Pret: 250 catei-de-vanzare

Pret valabil pentru comenzile efectuate in perioada 17-19 noiembrie 2017!
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Yorkshire Terrier ?Descriere Rasa: 
Yorkshire terrier-ul este originar din Nordul Angliei. Yorkshire Terrier este un caine mic, cu dimensiunile unei jucarii. Capul este mic, mai degraba plat pe partea de sus, cu un bot de marime mijlocie. Nasul este negru. Ochii sunt mijlocii intunecati, cu pleoape intunecate. Urechile ridicate sunt in forma de V. Toate cele patru picioare sunt drepte cand este privit din fata. Coada este de obicei decupata la o lungime medie. Blana lunga lucioasa este fina si matasoasa si cade direct in jos pe fiecare parte. Catelusii sunt de culoare maro negru si tan. Parul de pe cap este atat de abundent ca este aproape intotdeauna necesar sa se adune intr-o banda pentru a oferi o vizibilitate maxima cainelui. Unii proprietari aleg pentru a tunde parul de pe partea de sus a capului. Yorkshire Terrier nu tin seama de mici dimensiuni ale lor. Yorkshire terrieri sunt foarte dornici de aventura. Acest caine mic este extrem de energic, curajos, loial si inteligent. Yorkshire terrierul poate deveni suspicios cu strainii si agresiv.

Categorie: catel de companie
Talie: mica
Greutate: 3 kg
Inaltime: 15-17 cm 
Durata medie de viata: 12-15 ani 

Putem livra catei rasa Yorkshire Terrier in Timisoara. In judetul Timis putem livra in orasele: Timisoara, Sinicolau Mare, Logo. Cateii din rasa Yorkshire Terrier de vanzare Timisoara pe care ii comercializam sunt vaccinati si deparazitati si detin carnet de sanatate. Cateii Yorkshire Terrier Timisoara au varsta minima legala pentru a fi vanduti, sunt sanatosi si vigurosi si provin din parinti de calitate. Cainii Yorkshire Terrier de vanzare Timisoara sunt atent selectionati de catre medicul nostru veterinar, care efectuaza in prealabil un control medical amanuntit. De asemenea colegul nostru se asigura ca exemplarul corespunde cu toate specificatiile impuse de rasa din care provine catelul Yorkshire Terrier de vanzare.

Comanda acum un catel rasa Yorkshire Terrier Timisoara!


Ultimele cautari pe site:
Yorkshire Terrier Timisoara, Yorkshire Terrier de vanzare Timisoara, catei Yorkshire Terrier Timisoara, catei de vanzare Timisoara