terra-nova

Terra Nova de vanzare

Pret: 320 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Terra Nova ?


Descriere Rasa: 
O rasa canina originara din Terra Nova (Canada), de unde si numele. Aspectul este impunator datorita masivitatii si a parului lung, lucios, des si negru. Inaltimea la graban este cuprinsa intre 75 si 68 cm.
Capul este masiv, urechile mici, triunghiulare, purtate in jos, stop foarte pronuntat, pus in evidenta si de parul bogat de pe cap, botul de lungime potrivita, puternic, cu buze bine inchise. Ochii plasati-spre fata, intotdeauna de culoare inchisa, sunt rotunzi, bine inchisi, cu o privire inteligenta si binevoitoare.
Trunchiul este masiv, cu spatele lat, orizontal, pieptul bine dezvoltat, gat puternic dar scurt, coada foarte stufoasa, prinsa sus, lata si puternica, este purtata totdeauna in jos.
Cainele are un caracter temperat, cu agresivitate redusa si este un bun tovaras de joaca si aparator al copiilor. Bun inotator.
Culoarea este de regula neagra antracit, dar se admit si nuante maronii. in jos.

Categorie: catel de companie
Talie: mare
Greutate: 60 kg
Inaltime: 66-71 cm 
Durata medie de viata: 10 ani 

Putem livra catei rasa Terra Nova in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Terra Nova pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Terra Nova


Ultimele cautari pe site:
Terra Nova , Terra Nova de vanzare , rasa Terra Nova, catei de vanzare