samoyede

Samoyed de vanzare

Pret: 280 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Samoyed ?


Descriere Rasa: 
Samoyed are un corp compact, musculos. Capul in forma de pana este lat si usor incoronat. Botul este proportional cu dimensiunea cainlui, se ingusteaza spre nas. Culoarea nasului poate fi negru, maro, sau maro deschis. Buzele sunt negre. Ochii in forma de migdala intunecati. Urechile ridicate, triunghiulare sunt usor rotunjite la varfuri. Coada este moderat de lung bine acoperita cu par. Picioarele sunt solide si musculoase Blana groasa, dubla este abundenta. Blana exterioara este aspra. Masculii sunt mai balnosi decat femelele. Exista un guler in jurul gatului si a umerilor, incadrarea capului. Culorile includ, crem, alb pur, galben, alb cu argintiu.
Samoyedul e caine bland. Foarte devotat, prietenos si destul de jucaus, le place toata lumea. Acestea vor fi prietenosi cu toti, inclusiv cu intrusi. Ei sunt prea prietenosi pentru a fi de mare folos ca gardian. Are nevoie de o cantitate rezonabila de exercitiu, inclusiv o plimbare pe zi sau jogging.

Categorie: catel de companie
Talie: mijlocie
Greutate: 16-30 kg
Inaltime: 48-60 cm 
Durata medie de viata: 12-15 ani 

Putem livra catei rasa Samoyed in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Samoyed pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Samoyed


Ultimele cautari pe site:
Samoyed , Samoyed de vanzare , rasa Samoyed, catei de vanzare