pekinez

Pekinez de vanzare

Pret: 160 catei-de-vanzare


Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Pekinez ?


Descriere Rasa: 
Pekinezul e un caine mic, bine echilibrat, caine compact. Are un corp indesat si musculos, care este mai degraba lung decat inalt. Capul este mare in raport cu restul corpului , cu partea de sus larga si plata. Botul este lat si plat. Pielea de pe bot este neagra. Nasul este negru, larg si scurt. Urechile sunt stabilite pe colturi fata de partea de sus a craniului, in forma de inima. Gatul este scurt si gros. Picioarele sunt scurte si grele. Coada mare usor arcuita si purtata pe spate. Blana vine in toate culorile uneori cu o masca neagra.
Pekinezii sunt foarte curajosi caini mici, sensibili, independenti, si extreme de afectuasi cu stapanul. Acest caine ar putea fi un caine bunde paza desi nu il ajuta statura. Pekinezi sunt buni pentru viata in apartament. Cainele are nevoie de o plimbare zilnica.

Categorie: catel de companie
Talie: mica
Greutate: 4-6 kg
Inaltime: 30-35 cm 
Durata medie de viata: 10-15 ani 

Putem livra catei rasa Pekinez in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Pekinez pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Pekinez


Ultimele cautari pe site:
Pekinez , Pekinez de vanzare , rasa Pekinez, catei de vanzare