malamut-de-alaska

Malamut Alaska de vanzare

Pret: 230 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Malamut Alaska ?


Descriere Rasa: 
Malamut de Alaska cel mai mare caine arctic. Acest caine are o constructie solida si o coada stufoasa care si-o tine pe spate. Capul este lat cu urechile ridicate. Ochii sunt de merime medie de culaore maro, migdalati. Cainele are infatisarea unui lup, cu o fata “mai dulce”. Ochi albastri sunt o eroare la aceasta rasa. Picioarele sunt mari. Culorile blanii pot fi gri cu alb, negru si alb, sau roscat cu alb. Intr-o singura culoarea este acceptata culoarea alba, restul sunt combinatii. Picioarele si botul sunt aproape intotdeauna albe. In unele zone caini pot fi mai mici sau mai mari ca standardul official.
Malamutul de Alaska e extreme de intelligent si loial. Sunt foarte sociabili si prietenosi prin urmare nu ii recomandam ca si caini de paza. Viata intr-un apartament nu e o optiune pentru Malamutul de Alaska, intrucat sunt destul de energici in spatii inchise. Blana lor le permite sa suporte conditii meteo nefavorbile de frig si ger. In accelasi timp ei nu suporta caldura. Malamutul de Alaska vrea sa fie plimbat in fiecare zi.

Categorie: catel de companie
Talie: mare
Greutate: 32-43 kg
Inaltime: 56-66 cm 
Durata medie de viata: 12-15 ani 

Putem livra catei rasa Malamut Alaska in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Malamut Alaska pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Malamut Alaska


Ultimele cautari pe site:
Malamut Alaska , Malamut Alaska de vanzare , rasa Malamut Alaska, catei de vanzare