labrador

Labrador de vanzare

Pret: 200 catei-de-vanzare

Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Labrador ?


Descriere Rasa: 
Labradorul e un caine de familie foarte popular. Culorile blanii sunt auriu, ciocolatiu sau negru. Capul labradorului e larg, nasul e gros negru . Gatul este proportional, larg si puternic. Corpul este usor mai lung decat inalt. Blana scurta si usor de itretinut, rezistenta la apa. Ochii de dimensiuni medii sunt bine asezati. Culoarea ochilor trebuie sa fie un maro mai deschis . Urechile sunt de marime medie si atarna. Coada este groasa la baza si se ingusteaza spre varf. Picioarele sunt puternice si compacte.
Labradorul e un caine loial, iubitor, afectuos ceea ce il face un caine de familie ideal. Le place foarte mult joaca mai ales cu apa, indeosebi inotul. Labradorul e un caine usor de dresat si inteligent. Labradorul poate trai si intr-un apartament daca este scos la o plimbare zilnica si lunga . Intretinerea sa nu este costisitoare, un periaj regulat insa ii va face bine.

Categorie: catel de companie
Talie: mijlocie
Greutate: 25-34 kg
Inaltime: 53-61 cm 
Durata medie de viata: 10-12 ani 

Putem livra catei rasa Labrador in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Labrador pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Labrador


Ultimele cautari pe site:
Labrador , Labrador de vanzare , rasa Labrador, catei de vanzare