husky-siberian

Husky Siberian de vanzare

Pret: 210 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Husky Siberian ?


Descriere Rasa: 
Husky Siberian sunt puternici compacti, foarte buni pentru a trage sania. Capul de dimensiuni medii este proportional cu corpul, cu un bot, care e egal in lungime cu craniu. Culoarea nasului depinde culoare de blana cainelui. Ochi pot fi albastri, maro sau unul albastru si unu maro. Urechile triunghiulare sunt asezate deaspura capului. Coada purtata pe spate in forma de secera. Blana rezista la temperature foarte scazute pana la -58 grade. Culorile blanii pot fi negru, gri alb cu sau fara marcaje pe cap. Exemple comune sunt alb si negru, rosu si alb, gri si alb.
Cainii Husky sunt blanzi, jucausi, sociabili, relaxati. Buni cu copii si prietenosi cu straini ei nu sunt caini de paza. Ei nu sunt recomandati pentru traiul in apartament. Acesti caini prefera climatele reci. Acest caine are nevoie de o plimbare zilnica. De asemenea ei au nevoie de un periaj zilnic.

Categorie: catel de companie
Talie: mijlocie
Greutate: 16-27 kg
Inaltime: 51-60 cm 
Durata medie de viata: 12-15 ani 

Putem livra catei rasa Husky Siberian in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Husky Siberian pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Husky Siberian


Ultimele cautari pe site:
Husky Siberian , Husky Siberian de vanzare , rasa Husky Siberian, catei de vanzare