dog-argentinian

Dog Argentinian de vanzare

Pret: 250 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Dog Argentinian ?


Descriere Rasa: 
Dog Argentinian care mai este denumit si Mastiff Argentinian e un caine mare si musculos. Pieptul adanc si larg. Pielea abundenta pe gatul musculos.. Capul e masiv cu o forma rotunjita de la fata la spate. Botul concave usor in sus, falcile sunt puternicwe. Nasul e negru. Ochii Dogului Argentinian sunt bine asezati, si au culoarea maro. Urechile sunt mari si sunt de obicei decupate pentru a sta drepte in forma triunghiulara. Culoarea blanii este alba. Cainele Dog Argentinian e un caine loial care il face un paznic. Jucaus si foarte bun cu copii, e extreme de intelligent si puternic. Sunt usor de dresat daca se exercita asupra lui autoritatea cu fermitate si caldura. Dogul argentinian nu suporta frigul prin urmare atunci cand temperature de afara scade sub 0 grade e recomandat ca dogul sa fie adapostit in interior la caldura. Dogului argentinian ii trebuie o plimbare zilnica cat de lunga. Intretinerea cainelui e usoara , o periere ocazionala ii e suficienta.
Aceasta rasa dupa cum ne sugereaza si numele a fost dezvoltata de doi argentinieni in anul 1920, cei doi au vrut un caine de companie ideal.

Categorie: catel de paza
Talie: mare
Greutate: 36-45 kg
Inaltime: 61-69 cm 
Durata medie de viata: 10-12 ani 

Putem livra catei rasa Dog Argentinian in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Dog Argentinian pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Dog Argentinian


Ultimele cautari pe site:
Dog Argentinian , Dog Argentinian de vanzare , rasa Dog Argentinian, catei de vanzare