dalmatian

Dalmatian de vanzare

Pret: 230 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Dalmatian ?


Descriere Rasa: 
Dalmatianul e un caine de talie mare, musculos si puternic. Craniul e la fel de mare, e lung plat in partea de sus. Botul e aproximativ de acceasi lungime ca si partea superioara a craniului. Nasul poate avea culoarea negru, maro, albastru, sau gri inchis. Ochi de dimensiuni mijlocii sunt albastri maro sau o combinatie a acestor culori. Cainele Dalmatian are urechile mari, atarnand, treptat conic, cu varful rotunjit. Pieptul e adanc. Blana e scurta si deasa cu par fin. Blana e predominant alba cu pete rotunde clar definite negre sau maro.
Dalmatienilor nu le place sa stea toata ziua fara sa faca nimic. Ei sunt jucausi fericiti si foarte dedicati. Dalmatienii nu sunt indicati pentru traiul in apartament deoarece sunt foarte activi in interior, de accea o curte de marime medie ar fi indicata pentru aceasta rasa de caine.

Categorie: catel de companie
Talie: mijlocie
Greutate: 25 kg
Inaltime: 50-60 cm 
Durata medie de viata: 10-12 ani 

Putem livra catei rasa Dalmatian in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Dalmatian pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Dalmatian


Ultimele cautari pe site:
Dalmatian , Dalmatian de vanzare , rasa Dalmatian, catei de vanzare