collie

Collie de vanzare

Pret: 230 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Collie ?


Descriere Rasa: 
Collie e un ciane mare si puternic. Partea superioara a craniului este plata, iar sprincenel sunt arcuite. Capul este sub forma de pana iar botul este rotunjit conic, la nas negru. Ochii de dimensiuni mijlocii migdalati. Culoarea ochilor e in general maro. Urechile mici sunt ridicate ¾ . Gatul este destul de lung. Corpul cainelui Collie e putin mai lung decat inalt. Picioarele sunt drepte. Coada este moderat de lunga usor ridicata in sus. Blana aspra e lunga si abunda pe tot corpul, mai putin pe picioare si pe cap. Culoarea blani este variata.
Collie e un caine foarte inteligent. Sensibil, manierat, dulce usor de dresat si loial. Se compoarta frumos si cu alte animale de obicei. Sunt energici in aer liber. Collie socializeaza bine. Plimbarile zilnice pentru Collie sunt importante. Cel mai mult l-ar avantaja o curte de dimensiuni medii, insa nu refuza nici viata la apartament daca nu lipsesc plimbarile. Cainii Collie sunt sensibili la caldura , de accea pe timp de vara e important sa ii fie asigurata umbra si apa proapspata.

Categorie: catel de companie
Talie: mare
Greutate: 23-34 kg
Inaltime: 56-66 cm 
Durata medie de viata: 14-16 ani 

Putem livra catei rasa Collie in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Collie pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Collie


Ultimele cautari pe site:
Collie , Collie de vanzare , rasa Collie, catei de vanzare