chow-chow

Chow Chow de vanzare

Pret: 300 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Chow Chow ?


Descriere Rasa: 
Chow Chow e un caine mare si indesat. Cele doua caracteristici care il diferentiata de toate celelalte rase sunt limba de culoare albastra-neagra si picioarele din spate aproape drepte. Capul este mare si larg, cu un craniu plat. Botul e larg si adanc. Exista un guler imens in spatele capului. Nasul negru mare are narile bine deschise. Mici, urechile rasei Chow-Chow sunt triunghiulare si la vars se rotunjesc. Pieptul este larg si adnc. Coada e ridicata foarte aproape de spate. Culorile cele mai frecvente sunt roscat, negru, albastru etc.
Chow-Chow este un caine bine manierat, destul de bun cu copii. Trebuie sa socializeze atunci cand sunt inca tineri. Ei au nevoie de autoritate ferma inca din copilarie. Chow-chow poate trai si intr-un apartament daca e bine exersat. O plimbare zilnica fie e si nu prea lunga se poate dovedi eficienta. Nu este un caine foarte activ. Este sensibil la caldura , poate trai in aer liber sau in vreme rece. Se recomanda un periaj regulat deoarece are un par lung. Originea rasei nu e cunoscuta inse e o rasa foarte veche, imagini de pe ceramica din China.

Categorie: catel de paza
Talie: mijlocie
Greutate: 20-32 kg
Inaltime: 46-46 cm 
Durata medie de viata: 15 ani 

Putem livra catei rasa Chow Chow in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Chow Chow pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Chow Chow


Ultimele cautari pe site:
Chow Chow , Chow Chow de vanzare , rasa Chow Chow, catei de vanzare