chihuahua

Chihuahua de vanzare

Pret: 250 catei-de-vanzare

Pret valabil pentru comenzile efectuate in perioada 17-19 noiembrie 2017!
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Chihuahua ?


Descriere Rasa: 
Chihuahua este un caine de dimensiuni mici din categoria toy. Corpul sau este mai mult lung decat inalt . Capul bine rotunjit, in forma marului, iar botul este scurt si subliniat. Cateii Chihuahua au un loc moale pe partea de sus a craniului numit „molera”, care de obicei se inchide la maturitate. Ochi mari sunt bine asezati si intunecati. Urechile sunt mari si ridicate, erecte. Coada este lunga in forma de secera. Blana poate fi scurta si ondulata. Culorile blani includ negru, castan alb, cafeniu, nisip, argint, otel, negru etc.
Chihuahua e un caine de companie bun. Curajos si extrem de vioi, mandru si aventurier, care se bucura de afectiune. Chihuahua sunt loiali si se ataseaza de stapanii lor. Unora le place sa-si linga proprietari. Socializeaza foarte bine. Raspund bine la dresaj intrucat sunt si intelginti.
Chihuahua sunt buni pentru viata in apartament, le place vremea calda si le displace vremea rece. Desi sunt de dimensiuni mici, au nevoie de spatiu la fel ca si celelalte rase. Cainii si cateii Chihuahua au nevoie de o plimbare zilnica. Blana poate fi periata usor ocazional. Baie i se poate face aproximativ o data pe luna avand grija sa nu ii intre apa in urechi. De altfel urechile trebuie curate in mod regulat iar unghiile taiate. Chihuahua este cea mai veche rasa de pe continentul American si cea mai mica rasa din lume.

Categorie: catel de companie
Talie: mica
Greutate: 1-3 kg
Inaltime: 15-23 cm 
Durata medie de viata: 15 ani 

Putem livra catei rasa Chihuahua in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Chihuahua pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Chihuahua


Ultimele cautari pe site:
Chihuahua , Chihuahua de vanzare , rasa Chihuahua, catei de vanzare