bullterrier

Bullterrier de vanzare

Pret: 300 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Bullterrier ?


Descriere Rasa: 
Bullterrierul este un caine puternic cu o constructie musculara de invidiat. Corpul e bine rotunjit cu un spate scurt si puternic. Capul e lung si puternic, avand forma ovala, aproape plat in partea de sus, inclinat uniform pana la nas fara oprire. Nasul e negru. Ochi sunt migdalati, mici si inchisi la culaore. Urechile sunt mici subtiri si apropiate. Gatul Bullterrierului e lung si foarte musculos, cu umeri robusti. Blana rasei Bullterrier e scurta, deasa aspra la atingere. Bullterierului alb ii sunt permise anumite pete de culoare inchisa pe cap doar. Bullterrierul colorat poate fi negru, tigrat, rosu-cafeniu, tricolor cu marcaje albe.
Desi aceasta rasa a fost candva un gladiator fioros ea e mult mai blanda acum. Bullterrierul are un temperament preventiv si ar putea apara prorietarul intr-o situatie dificila, insa nu este creat pentru a fi un caine de paza. Bullterrierul e politicos si ascultator. Rasa Bullterrier are nevoie de exerciiti fizice zilnice, care pot include o plimbare lunga zi de zi.

Categorie: catel de paza
Talie: mijlocie
Greutate: 20-36 kg
Inaltime: 51-61 cm 
Durata medie de viata: 10-12 ani 

Putem livra catei rasa Bullterrier in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Bullterrier pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Bullterrier


Ultimele cautari pe site:
Bullterrier , Bullterrier de vanzare , rasa Bullterrier, catei de vanzare