Oferta speciala! Catei rasa Bulldog Francez acum la doar 350 euro *
Catei rasa Bulldog Francez masculi si femele, vaccinati si deparazitait cu carnet de sanatate.

*Preturile ofertelelor speciale inlocuiesc preturile de lista pana la epuizarea cateilor de pe stoc. Cateii din oferta sunt 100% rasa pura, sunt sanatosi, vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile reduse rezulta din discounturile facute de catre crescatorii cu care colaboram.

bulldog-francez

Bulldog Francez de vanzare

Pret: 350 catei-de-vanzare

Pret valabil pentru comenzile efectuate in perioada 17-19 noiembrie 2017! Pret de lista 400 euro. Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Bulldog Francez ?


Descriere Rasa: 
Bulldogul Francez este un caine robust,compact,mic cu un cap patratos si o frunte rotujita. Botul este lat si adanc. Nasul este negru. Buza superioa atarna asupra buzei inferioare. Se disting de celelalte rase prin urechile de liliac mari in forma triunghiulara late la baza si rotunjite spre varf. Pieptul este larg si adanc. Partea din fata a cainelui este mai lata decat cea din spate astfel ca aspectul corpului se adeamana cu o para . Bulldogul Francez este un caine usor de intretinut, o companie placuta, jucaus, alert, afectuos, curios , adesea comic .

Categorie: catel de companie
Talie: mica
Greutate: 9-13 kg
Inaltime: 30 cm 
Durata medie de viata: 10-12 ani 

Putem livra catei rasa Bulldog Francez in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Bulldog Francez pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Bulldog Francez


Ultimele cautari pe site:
Bulldog Francez , Bulldog Francez de vanzare , rasa Bulldog Francez, catei de vanzare