beagle

Beagle de vanzare

Pret: 170 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Beagle ?


Descriere Rasa: 
E greu sa rezisti atractiei unor ochi bruni de catel Beagle, cu expresia pritenoasa si plapanda. Cateii Beagle pot fi deopotriva fericiti si iubitori – avand caracteristici echilibrate prin natura lor de caini de vanatoare, un caine care e curios, hotarat si concentrat pe prada. Cel mai important lucru de stiut, e ca Beagle-lul ramane un bun cautator. Nasul e cea mai importanta parte a anatomiei sale, iar capul este intotdeauna in pamant, cautand o urma interesanta de urmat. Beagle au aproximativ 220 de milioane de receptori de mirosuri, comparativ cu cei 5 milioane ai oamenilor, ceea ce ii face foarte buni la detectarea mirosurilor. Humoristul Dave Barry l-a descris odata pe un Beagle ca "un nas cu picioarele". In 1984, Departamentul Agriculturii din S.U.A. a decis sa foloseasca acesti catei pentru a alunga mancarea de contrabanda introdusa in Statele Unite la Aeroportul International Los Angeles. Experimentul a fost un succes imens. Intrucat sunt mici, prietenosi si draguti, cateii Beagle nu o sa-i sperie pe oameni care se tem de caini. Astazi, membrii "Brigazii Beagle" patruleaza zonele de revendicare a bagajelor la mai mult de 20 de aeroporturi internationale si alte puncte de intrare in Statele Unite. Multe alte tari au activitati similare pentru beagle de vanatoare. Datorita dimensiunilor mici si temperamentului bland, cateii Beagle se pot descurca bine in apartamente daca stapanii lor sunt dispusi sa-i plimbe putin de mai multe ori pe zi. Ei au nevoie de o multime de exercitii, aproximativ o ora pe zi, daca este posibil. Daca raman singuri si inactivi, cainii Beagle pot deveni depresivi. Cainii Beagle provin din Anglia, de altfel in zona aceasta a Europei, Anglia, Franta si Germania sunt foarte raspanditi. Nu e un caine agresiv, dar cu latratul lui prelung, isi va alerta cu siguranta stapanul de prezenta eventualilor intrusi. Sunt catei inteligenti, blanzi si docili. Plini de viata si curiosi, cateii ajung sa indrageasca pe toata lumea. Excelenti companioni pentru copii si toleranti cu alti caini. Nu trebuie luati pe incredere cand sunt in preajma altor animalute de talie mica, altele decat confratii lor cainii. Beagle-ul este consecvent si vigilent, nescapandu-i nimic. Cateii Beagle se gasesc in mod obisnuit in doua variante, una bicolora (alb+maro) sau tricolora (alb+maro+negru). Varianta frecventa la noi in tara e de departe cea tricolora. Beagle-lul e un caine de talie mijlocie, cu un corp mai degreaba lung si mai putin inalt. Coada Beagle-ului este in permanenta pendulare. Dresajul cateilor Beagle ar trebui sa se faca de catre o persoana cu experienta tinand cont de firea independeta a acestui caine. Dresajul se va face ferm si consecvent insa fara a fi dur. Cateii trebuie sa inceapa dresajul inca de la varta frageda.
* Origine: Anglia
* Greutate/inaltime: 9-11kg/33-41cm
* Culori: bicolori sau tricolori
* Speranta de viata: 12-15 ani
* Temperament: Bland, dulce, curios, sociabil, curajos, inteligent, afectuos, calm, au nevoie de dresaj ferm si constant, vocalizeaza mult, nu relationeaza bine cu alte animale
* Aptitudini: Caine de vanatoare, caine de companie, folosit pentru detectarea narcoticelor
* Conditii de viata: Se poate adapta si la viata in apartament daca are parte de suficient exercitiu fizic cu toate acestea se recomanda o curte.
Beagle-i sunt "vanatori de hrana" si se vor manca prea mult daca le oferi aceast sansa. Monitorizati cantitatea de alimente pe care le oferiti si tineti la distanta mancarea. In caz contrar, Beagle-lul va face orice ca sa ajunga la mancarea lui favorita . In ceea ce priveste alimentele, Beagle-ul va lua destul de serios castronul "in brate". Invatati-i pe copii sa respecte catelul Beagle in timp ce mananca, si nu sa-l apropie sau sa-l tachineze cu mancare. Cainii Beagle nu sunt buni pentru protectie deoarece sunt, de obicei, prietenosi cu toata lumea pe care o intalnesc.

Categorie: catel de vanatoare
Talie: mijlocie
Greutate: 9-11 kg
Inaltime: 34-41 cm 
Durata medie de viata: 12-15 ani 

Putem livra catei rasa Beagle in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Beagle pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Beagle


Ultimele cautari pe site:
Beagle , Beagle de vanzare , rasa Beagle, catei de vanzare