basset-hound

Basset Hound de vanzare

Pret: 260 catei-de-vanzare


Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Basset Hound ?


Descriere Rasa: 
Basset Hound face parte din familia cainilor cu picioare scurte, insa el se remarca indeosebi pentru urechile sale extrem de lungi. Este o rasa prietenoasa si poate constitui o companie placuta pentru copii.
Basset Hound apartine grupului Hound si astazi sint folositi pentru vanatoare si ca animale de companie. Pot fi vazuti si la expozitii. Reguli de hranire: viitorii proprietari trebuie sa verifice daca a fost completat rubrica hranei din cauza marimii puilor. Trebuie vegheat asupra hranirii excesive si a obezitatii si sa nu ii dati suplimenti nutritivi cum ar fi calciul sau cei care fac sa creasca oasele fara a discuta mai intai cu veterinarul dvs., pot aparea anormalitati ale scheletului. Rasa este inclinata spre ingrasare, deci este recomandat sa fie hranit doar de 2-3 ori /zi. Alte cheltuieli: Basset Hound este un caine destul de scump. Daca se doreste un caine de expozitie, pretul poate creste si mai mult. Media de viata: Media de varsta este de 12 ani, cu valori uzuale intre 9 si 15 ani. Media de pui fatati: catelele fata multi pui, media fiind de 8, dar sau intalnit destul de des chiar cazuri de 15 pui fatati. Descrierea generala a infatisarii: Acestia sint caini mari, dar cu picioare mici. Ii puteti recunoaste dupa lungimea exagerata a urechilor si a ploapelor cazute. Sint caini grei, lungi si scunzi, care au o miscare usoara. Au sarm si o expresie inteligenta si arisrocratica. Marimea: medie. Inaltimea si greutatea: variaza intre 33 si 38 cm, cu o greutate intre 18 si 27 kg. Tulburari: sunt predispusi la boli ale oaselor si ale incheieturilor, mai ales de la umeri si de la picioarele din fata. Pana in 6 luni, pot face sindromul Wobbler. Daca mananca prea mult si daca nu fac sport, pot avea probleme cu spatele.

Categorie: catel de vanatoare
Talie: mica
Greutate: 18-27 kg
Inaltime: 33-38 cm 
Durata medie de viata: 12 ani 

Putem livra catei rasa Basset Hound in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Basset Hound pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Basset Hound


Ultimele cautari pe site:
Basset Hound , Basset Hound de vanzare , rasa Basset Hound, catei de vanzare