akita-american

Akita American de vanzare

Pret: 350 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Akita American ?


Descriere Rasa: 
Puternic, solid, musculos, American Akita are o distinctie aparte in infatisare. Corpul este bine proportionat, capul mare si puternic, botul scurt, iar privirea este calma si blanda. Pentru a etala acea blana deosebit de frumoasa, dubla, cainii American Akita au nevoie de un periaj zilnic. De obicei, ei naparlesc de doua ori pe an. Nu este nevoie de spalarea blanii decat in cazuri exceptionale. De asemenea, este foarte indicat exercitiul zilnic deoarece acesti caini dezvolta o masa de muschi ce ii formeaza constitutia puternica, de invidiat.
American Akita este astazi un bun caine de paza si companie, loial si curajos, afectuos cu propria familie, iar in fata strainilor rezervat si banuitor. In general linistit, el se poate dovedi uneori incapatanat si pentru a deveni sociabil el are nevoie sa fie dresat inca de mic in acest sens. Se va dovedi, in plus, un inotator remarcabil.
American Akita este considerat pe buna dreptate un "caine cu temperament de urs".

Categorie: catel de paza
Talie: mare
Greutate: 40-54 kg
Inaltime: 65-17 cm 
Durata medie de viata: 10 ani 

Putem livra catei rasa Akita American in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Akita American pe care ii comercializam au varsta legala pentru a putea fi comercializati. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Akita American


Ultimele cautari pe site:
Akita American , Akita American de vanzare , rasa Akita American, catei de vanzare