Informatii despre catei - comanda - vanzare

Cum comand?

Poti comanda un catel de rasa online sau telefonic.
Daca vrei sa comanzi online, acceseaza pagina rasei pe care doresti sa o cumperi si da click pe butonul "Comanda". Apoi completeaza corect datele tale, inclusiv numarul de telefon, selecteaza sexul catelui si "Trimite Comanda". In maxim 24 ore vei fi contactat de catre un reprezentant de vanzari pentru a stabili detaliile cu privire la catel si la data livrarii acestuia.
Daca vrei sa faci o comanda poti suna in fiecare zi intre orele 8-22 la numarul 0741175358 , unde vei fi preluat si consiliat de catre unul dintre colegii nostri.
Ce primesc?
Cateii vin de la Cluj. Sediul firmei este in loc. Apahida jud. Cluj.
Cateii vanduti de noi corespund toate criteriilor cerute de fiecare rasa, calitatea catelului si veridicitatea rasei pot fi probate la orice medic veterinar la primirea catelului. In plus primiti carnetul de santate a catelului, in care sunt trecute: data nasterii catelului, data efectuarii vaccinurilor si data efectuarii deparazitarilor,codul fiecarui vaccin efectuat este trecut in acest carnet.
Cat timp dureaza de la comanda?
In functie de rasa pe care ati ales-o, termenul de livrare poate fi cuprins intre 1-21 zile. Daca rasa pe care doriti sa o comandati nu este disponibila pentru moment veti fi informat de catre colegii nostri, pentru a nu achita avansul pentru catel pana cand acesta nu este disponibil.
De unde provin cateii si cum sunt alesi?
Cateii provin de la canise de calitate din Romania si nu numai. Persoana care selecteaza cateii este medic veterinar, prin urmare selectia cateilor care urmeaza a fi vanduti este serioasa si profesionista. Pe langa puritatea rasei punem accent si pe sanatatea catelului.
Ai alte intrebari sau sugestii?
Asteptam intrebarile si sugestile dumneavoastra la adresa de e-mail:
vanzaricatei@yahoo.com

Servicii complete

Pentru confortul clientilor nostri, am implementat serviciu de plata electronica, astfel clientii nostri pot achita suma aferenta catelului cu orice card bancar prin intermediul seviciului de plati securizate pus la dispobiztie de MobilPay Romania.
La solicitarea clientilor oferim spre vanzare hrana si accesoriile strict necesare in prima luna dupa achizitie mancare uscata pentru catei, mancare umeda pentru catei, vase, scutece, patuturi, cusca de transport si altele.

Orase in care efectuam transport
Alba Iulia Alexandria
Arad Bacau
Baia Mare Bistrita
Botosani Brasov
Bucuresti Calarasi
Cluj-Napoca Constanta
Deva Giurgiu
Iasi Miercurea Ciuc
Oradea Piatra Neamt
Pitesti Ploiesti
Ramnicu Valcea Satu Mare
Sfantu Gheorghe Sibiu
Slatina Slobozia
Suceava Targoviste
Targu Jiu Targu Mures
Timisoara Vaslui

Suntem sociabili! Ne gasiti si pe Facebook