Husky Siberian de vanzare Constanta

husky-siberian

Catei Husky Siberian de vanzare la cele mai bune preturi!


Pret: 210 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Husky Siberian ?Descriere Rasa: 
Husky Siberian sunt puternici compacti, foarte buni pentru a trage sania. Capul de dimensiuni medii este proportional cu corpul, cu un bot, care e egal in lungime cu craniu. Culoarea nasului depinde culoare de blana cainelui. Ochi pot fi albastri, maro sau unul albastru si unu maro. Urechile triunghiulare sunt asezate deaspura capului. Coada purtata pe spate in forma de secera. Blana rezista la temperature foarte scazute pana la -58 grade. Culorile blanii pot fi negru, gri alb cu sau fara marcaje pe cap. Exemple comune sunt alb si negru, rosu si alb, gri si alb.
Cainii Husky sunt blanzi, jucausi, sociabili, relaxati. Buni cu copii si prietenosi cu straini ei nu sunt caini de paza. Ei nu sunt recomandati pentru traiul in apartament. Acesti caini prefera climatele reci. Acest caine are nevoie de o plimbare zilnica. De asemenea ei au nevoie de un periaj zilnic.

Categorie: catel de companie
Talie: mijlocie
Greutate: 16-27 kg
Inaltime: 51-60 cm 
Durata medie de viata: 12-15 ani 

Putem livra catei rasa Husky Siberian in Constanta. In judetul Constanta putem livra in orasele: Constanta, Navodari, Mangalia, Medgidia. Cateii din rasa Husky Siberian de vanzare Constanta pe care ii comercializam sunt vaccinati si deparazitati si detin carnet de sanatate. Cateii Husky Siberian Constanta au varsta minima legala pentru a fi vanduti, sunt sanatosi si vigurosi si provin din parinti de calitate. Cainii Husky Siberian de vanzare Constanta sunt atent selectionati de catre medicul nostru veterinar, care efectuaza in prealabil un control medical amanuntit. De asemenea colegul nostru se asigura ca exemplarul corespunde cu toate specificatiile impuse de rasa din care provine catelul Husky Siberian de vanzare.

Comanda acum un catel rasa Husky Siberian Constanta!


Ultimele cautari pe site:
Husky Siberian Constanta, Husky Siberian de vanzare Constanta, catei Husky Siberian Constanta, catei de vanzare Constanta