Concurs

Bichon Maltez - GRATUIT! (16.10-18.11.2017)

Ne face plăcere să vă anunțăm că în această perioadă avem un concurs activ pe site-ul nostru. La sfârșitul perioadei se va desemna câștigătorul premiului constând într-un cățel de rasă BICHON MALTEZ, vaccinat și deparazitat cu carnet de sănătate. Câștigătorul se va alege prin tragere la sorți folosind site-ul random.org. Desemnarea câtigătorului va fi transmisă live pe pagina noastră de Facebook, pentru a evita orice dubiu privind corectitudinea extragerii. Pentru a intra în concurs ai nevoie de o adresă de email și un cont de Facebook activ. Urmează pașii de mai jos

Pasul 1

Nume și prenume:

Localitate:

Telefon:

Email:

Numele contului tau de Facebook:

Pasul 2

"Like" la pagina noastră de Facebook
Dacă încă nu urmărești pagina noastră de Facebook pentru a vedea cele mai noi oferte la câinii de rasă acum e momentul! Pentru a intra în concurs trebuie să apreciezi pagina Catei de Vanzare. Dă-ne un like folosind butonul de mai jos!

Pasul 3

"Share" la postare
Fiecare distribuire (share) înseamnă o șansă în plus la tragerea la sorți. Primul ”share” îl poți face apăsând butonul de mai jos. Poți aduna mai multe șanse la extragere, distribuind postările de pe pagina noastră de Facebook marcate cu chenar verde și litera ”C” (de la Concurs). Pentru fiecare postare distribuită(public) primești încă o poziție în lista concurenților. (Dacă în perioada concursului noi postăm 15 oferte, iar tu le distribui pe fiecare, vei avea de 15 ori mai multe șanse de a câștiga decât cei care doar s-au înregistrat)

Sunt de acord cu termenii și condițiile enumerate mai jos.

Premiul Concursului
Premiul concursului este un cățel rasa Bichon Maltez, 100% rasă pură, vaccinat și deparazitat cu carnet de sănătate.
Perioada Concursului și desemnarea câștigătorului
Concursul se derulează între data de 16.10.2017 și 18.11.2017 ora 20. Desemnarea câștigătorului se va face duminică 19.11.2017 ora 16, prin intermediul random.org. Între ora închiderii concursului și ora desemnării câștigătorului, organizatorul va centraliza toate distribuirile efectuate de către concurenți în perioada competițională și se va întocmi o listă comună cu toți concurenții și toate distribuirile efectuate. Extragerea câștigătorului se va face prin intermendiul site-ului random.org care ne va furniza un număr aferent unui concurent. Organizatorul se obligă să transmită prin Facebook LIVE operațiunea de generare a numărului aleatoriu de site-ul random.org și de asemenea să verifice dacă și restul criteriilor au fost îndeplinite.
Cerințe obligatorii
Concurenții trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru a putea fi declarați câștigători ai concursului:
1. să fie înscris completând formularul de înscriere,
2. să confirme adresa de email specificată accesând linkul primit prin email la înregistrare,
3. să fi dat ”like” la pagina noastră,
4. distribuirile efectuate să fie publice,
5. să fie de acord cu prezenții termeni și condiții ,
Înmânarea premiului
Data la care premiu va fi efectiv înmânat câștigătorului va fi comunicată de organizator îmediat după extragere. Înmânarea premiului se va face până cel târziu 01.12.2017, la un loc stabilit de comun acord în Cluj-Napoca, sau dacă cele două părți stabilesc de comun acord într-o altă locație din țară.

concurs