Oferta speciala! Catei rasa Mops - masculi acum la doar 270 euro *
Vindem catei rasa Mops masculi si femele cu varsta de 7 saptamani vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate, pret special 270 euro

*Preturile ofertelelor speciale inlocuiesc preturile de lista pana la epuizarea cateilor de pe stoc. Cateii din oferta sunt 100% rasa pura, sunt sanatosi, vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile reduse rezulta din discounturile facute de catre crescatorii cu care colaboram.

mops

Catei Mops

Culori disponibile: tricolor

Pret: 290 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Mops ?Descriere Rasa: 
Mops sau Pug e un caine mic, indesat, patratos si lat in spate. Capul este rotund cu un bot scurt patrat. Ochii pronuntati si intunecati. Orechile mici, subtiri. Fata are riduri mari si profunde. Coada destul de mare este rulata pe spate. Blana Mopsului e moale fina si neteda. Culorile blanii sunt cafeniu, negru sau argintiu. Animati, plini de viata si fericiti, caini Pug sunt iubitorii, loiali si afectuosi. Sunt extrem de inteligenti si se plictisesc usor de accea adora varietatea. Pugul este bun pentru viata in apartament deoarece e relative inactive in interior.

Categorie: catel de companie
Talie: mica
Greutate: 6-9 kg
Inaltime: 25-36 cm 
Durata medie de viata: 12-15 ani 

Putem livra catei rasa Mops
in Bucuresti. In judetul Bucuresti putem livra in orasele: Bucuresti. Cateii din rasa Mops pe care ii comercializam au varsta minima legala pentru a fi vanduti. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre cainii Mops


Ultimele cautari pe site:
Mops Bucuresti, caini Mops de vanzare in Bucuresti, rasa Mops, catei de vanzare Bucuresti