Bullterrier de vanzare Bucuresti

bullterrier

Catei Bullterrier de vanzare la cele mai bune preturi!


Pret: 300 catei-de-vanzare

Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Bullterrier ?Descriere Rasa: 
Bullterrierul este un caine puternic cu o constructie musculara de invidiat. Corpul e bine rotunjit cu un spate scurt si puternic. Capul e lung si puternic, avand forma ovala, aproape plat in partea de sus, inclinat uniform pana la nas fara oprire. Nasul e negru. Ochi sunt migdalati, mici si inchisi la culaore. Urechile sunt mici subtiri si apropiate. Gatul Bullterrierului e lung si foarte musculos, cu umeri robusti. Blana rasei Bullterrier e scurta, deasa aspra la atingere. Bullterierului alb ii sunt permise anumite pete de culoare inchisa pe cap doar. Bullterrierul colorat poate fi negru, tigrat, rosu-cafeniu, tricolor cu marcaje albe.
Desi aceasta rasa a fost candva un gladiator fioros ea e mult mai blanda acum. Bullterrierul are un temperament preventiv si ar putea apara prorietarul intr-o situatie dificila, insa nu este creat pentru a fi un caine de paza. Bullterrierul e politicos si ascultator. Rasa Bullterrier are nevoie de exerciiti fizice zilnice, care pot include o plimbare lunga zi de zi.

Categorie: catel de paza
Talie: mijlocie
Greutate: 20-36 kg
Inaltime: 51-61 cm 
Durata medie de viata: 10-12 ani 

Putem livra catei rasa Bullterrier in Bucuresti. In judetul Bucuresti putem livra in orasele: Bucuresti. Cateii din rasa Bullterrier de vanzare Bucuresti pe care ii comercializam sunt vaccinati si deparazitati si detin carnet de sanatate. Cateii Bullterrier Bucuresti au varsta minima legala pentru a fi vanduti, sunt sanatosi si vigurosi si provin din parinti de calitate. Cainii Bullterrier de vanzare Bucuresti sunt atent selectionati de catre medicul nostru veterinar, care efectuaza in prealabil un control medical amanuntit. De asemenea colegul nostru se asigura ca exemplarul corespunde cu toate specificatiile impuse de rasa din care provine catelul Bullterrier de vanzare.

Comanda acum un catel rasa Bullterrier Bucuresti!


Ultimele cautari pe site:
Bullterrier Bucuresti, Bullterrier de vanzare Bucuresti, catei Bullterrier Bucuresti, catei de vanzare Bucuresti