Bichon Bolognez de vanzare Alba Iulia

bichon-bolognez

Catei Bichon Bolognez de vanzare la cele mai bune preturi!


Pret: 220 catei-de-vanzare


Comanda acum! plata-mobil-pay


Suna acum! Mesaj WhatsApp

Iti place rasa Bichon Bolognez ?Descriere Rasa: 
Bichonul Bolognese este o rasa de caini de mici dimensiuni, indesat si compact, acoperit cu o blana, lunga si pufoasa. Bichonul Bolognese este usor mai rezervat si timid decat varul sau, Bichonul a poil Frise. Bolognezul se bucura de tovarasia oamenilor si leaga o relatie stransa cu proprietarul sau. Vivace, jucaus si fericit. Bichonul Bolognese se inteleg foarte bine cu alte animale. Acest caine mic este destul de receptiv la dresaj. Bolognese este un caine bun pentru viata in apartament. Ei se simt bine si fara o curte, insa o plimbare zilnica este foarte sanatoasa si ii va prinde foarte bine o zbenguiala in aer liber.

Categorie: catel de companie
Talie: mica
Greutate: 2,5-4 kg
Inaltime: 25-30 cm 
Durata medie de viata: 14 ani 

Putem livra catei rasa Bichon Bolognez in Alba Iulia. In judetul Alba putem livra in orasele: Alba Iulia, Teius, Blaj, Aiud, Sebes. Cateii din rasa Bichon Bolognez de vanzare Alba Iulia pe care ii comercializam sunt vaccinati si deparazitati si detin carnet de sanatate. Cateii Bichon Bolognez Alba Iulia au varsta minima legala pentru a fi vanduti, sunt sanatosi si vigurosi si provin din parinti de calitate. Cainii Bichon Bolognez de vanzare Alba Iulia sunt atent selectionati de catre medicul nostru veterinar, care efectuaza in prealabil un control medical amanuntit. De asemenea colegul nostru se asigura ca exemplarul corespunde cu toate specificatiile impuse de rasa din care provine catelul Bichon Bolognez de vanzare.

Comanda acum un catel rasa Bichon Bolognez Alba Iulia!


Ultimele cautari pe site:
Bichon Bolognez Alba Iulia, Bichon Bolognez de vanzare Alba Iulia, catei Bichon Bolognez Alba Iulia, catei de vanzare Alba Iulia