catei-vanzare-logo cate-de-vanzare-romania

Yorkshire Terrier de vanzare Timisoara

Bucuresti - 0741175358
Reprezentant Vanzari - Sorin
Cluj-Napoca - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Brasov - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Iasi - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Catei de vanzare Hai acasa! Catei de Paza Catei de Companie Catei de Vanatoare Clientii nostri Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari!
    230
Yorkshire Terrier *
Yorkshire Terrier cu varsta de 7 saptamani, masculi si femele, vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. catei-de-vanzare-yorkie

*Preturile ofertelelor speciale inlocuiesc preturile de lista pana la epuizarea cateilor de pe stoc. Cateii din oferta sunt 100% rasa pura, sunt sanatosi, vaccinati si deparazitati cu carnet de sanatate. Preturile reduse rezulta din discounturile facute de catre crescatorii cu care colaboram.

Catei de Vanzare rasa Yorkshire Terrier in Timisoara !

yorkshire-terrier Yorkshire Terrier
Pret: 250 catei-de-vanzare

Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda Catel
Reprezentant Vanzari Timisoara :
Sorin Bodocean
0741 175 358
Iti place rasa Yorkshire Terrier ?
catei-de-vanzare-facebook catei-de-vanzare-twitter cate-de-vanzare-youtube

Descriere Rasa:
Yorkshire terrier-ul este originar din Nordul Angliei. Yorkshire Terrier este un caine mic, cu dimensiunile unei jucarii. Capul este mic, mai degraba plat pe partea de sus, cu un bot de marime mijlocie. Nasul este negru. Ochii sunt mijlocii intunecati, cu pleoape intunecate. Urechile ridicate sunt in forma de V. Toate cele patru picioare sunt drepte cand este privit din fata. Coada este de obicei decupata la o lungime medie. Blana lunga lucioasa este fina si matasoasa si cade direct in jos pe fiecare parte. Catelusii sunt de culoare maro negru si tan. Parul de pe cap este atat de abundent ca este aproape intotdeauna necesar sa se adune intr-o banda pentru a oferi o vizibilitate maxima cainelui. Unii proprietari aleg pentru a tunde parul de pe partea de sus a capului. Yorkshire Terrier nu tin seama de mici dimensiuni ale lor. Yorkshire terrieri sunt foarte dornici de aventura. Acest caine mic este extrem de energic, curajos, loial si inteligent. Yorkshire terrierul poate deveni suspicios cu strainii si agresiv.

Categorie: catel de companie
Talie: mica
Greutate: 3 kg
Inaltime: 15-17 cm
Durata medie de viata: 12-15 ani
Culori disponibile:

Putem livra catei rasa Yorkshire Terrier in Timisoara. In judetul Timis putem livra in orasele: Timisoara, Sinicolau Mare, Logo. Cateii din rasa Yorkshire Terrier pe care ii comercializam au varsta de aproximativ 6-8 saptamani. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre aceasta rasa