catei-vanzare-logo cate-de-vanzare-romania

Teckel de vanzare

Bucuresti - 0741175358
Reprezentant Vanzari - Sorin
Cluj-Napoca - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Brasov - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Iasi - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Catei de vanzare Hai acasa! Catei de Paza Catei de Companie Catei de Vanatoare Clientii nostri Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari!

catei de vanzare rasa Teckel !

teckel Teckel
Culori disponibile:
Pret: 170 catei-de-vanzare
cu par sarmos - 170 euro.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda Catel
Iti place rasa Teckel ?

Descriere Rasa:
Teckelul face parte din familia raselor de caini cu picioare scurte. El este un caine de vanatoare. Numele sau provine tintr-un termen german care il descrie "cainele bursuc", de altfel Teckelul este si unul simbolurile Germaniei. Acesta apare In secolul al XV-lea, in Germania, un caine mai mult lung decat inalt, cu picioare scurte si cu urechi lungi, atarnande era utilizat pentru haituirea si vanarea bursucilor. Teckeli pot fi cu parul lins sau cu parul sarmos. Teckelul clasic are corpul lung si musculos si picioarele scurte. Labele sunt neobisnuit de mari. Teckelul are un piept bine pronuntat . Teckelii sunt extrovertiti si incapatanati, fiind caini foarte vigilenti.

Categorie: catel de vanatoare
Talie: mica
Greutate: 7-13 kg
Inaltime: 35-45 cm
Durata medie de viata: 15-18 ani

uc: teckel lins, teckel sarmos, preturi teckel, vand teckel, vanzari catei teckel, cluj teckel, vanzari catei , catei de vanzare rasa teckel, poze teckel, teckel de vanzare cluj, teckel cu parul sarmos cluj, teckel cu parul lins cluj, catei de vanzare;
Putem livra catei rasa Teckel in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Teckel pe care ii comercializam au varsta de aproximativ 6-8 saptamani. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre aceasta rasa