catei-vanzare-logo cate-de-vanzare-romania

Bichon Bolognez de vanzare

Bucuresti - 0741175358
Reprezentant Vanzari - Sorin
Cluj-Napoca - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Brasov - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Iasi - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Catei de vanzare Hai acasa! Catei de Paza Catei de Companie Catei de Vanatoare Clientii nostri Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari!

catei de vanzare rasa Bichon Bolognez !

bichon-bolognez Bichon Bolognez
Culori disponibile:
Pret: 220 catei-de-vanzare

Comanda Catel
Iti place rasa Bichon Bolognez ?

Descriere Rasa:
Bichonul Bolognese este o rasa de caini de mici dimensiuni, indesat si compact, acoperit cu o blana, lunga si pufoasa. Bichonul Bolognese este usor mai rezervat si timid decat varul sau, Bichonul a poil Frise. Bolognezul se bucura de tovarasia oamenilor si leaga o relatie stransa cu proprietarul sau. Vivace, jucaus si fericit. Bichonul Bolognese se inteleg foarte bine cu alte animale. Acest caine mic este destul de receptiv la dresaj. Bolognese este un caine bun pentru viata in apartament. Ei se simt bine si fara o curte, insa o plimbare zilnica este foarte sanatoasa si ii va prinde foarte bine o zbenguiala in aer liber.

Categorie: catel de companie
Talie: mica
Greutate: 2,5-4 kg
Inaltime: 25-30 cm
Durata medie de viata: 14 ani

uc: bichon bolognese, bichon bolognez de vanzare, vand bichon bolognez, bichon cluj, bichon alb, pret bolognez, catei de vanzare, catei de vanzare;
Putem livra catei rasa Bichon Bolognez in orase precum: Bucuresti; Cluj-Napoca; Iasi; Brasov; Baia-Mare; Satu-Mare etc. Cateii din rasa Bichon Bolognez pe care ii comercializam au varsta de aproximativ 6-8 saptamani. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre aceasta rasa