catei-vanzare-logo cate-de-vanzare-romania

Ciobanesc German de vanzare Slatina

Bucuresti - 0741175358
Reprezentant Vanzari - Sorin
Cluj-Napoca - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Brasov - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Iasi - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Catei de vanzare Hai acasa! Catei de Paza Catei de Companie Catei de Vanatoare Clientii nostri Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari!

Catei de Vanzare rasa Ciobanesc German in Slatina !

ciobanesc-german Ciobanesc German
Pret: 180 catei-de-vanzare
Pretul este cu 15% mai mare pentru masculi.
Pretul afisat este valabil pentru ridicarea catelului din Cluj Napoca. Pentru restul
oraselor se percepe o taxa de transport.
Comanda Catel
Reprezentant Vanzari Slatina :
Sorin Bodocean
0741 175 358
Iti place rasa Ciobanesc German ?
catei-de-vanzare-facebook catei-de-vanzare-twitter cate-de-vanzare-youtube

Descriere Rasa:
Ciobanescul german este o rasa de caine care se presupune ca a aparut prin domesticirea lupului. Consideratia are in vedere asemanarile aspectului general. Literatura de specialitate mentioneaza folosirea acestui caine din vremuri stravechi de catre ciobanii germani, rasa prezentand variabilitate mare sub raportul insusirilor morfologice de la o regiune la alta, adaptanduse conditiilor de clima si climaterice fie modificandu-si talia, viteza de miscare pentru zonele de campie, fie avand o talie mai mare pentru cei cu origine montana. S-a constatat ca au existat imperecheri numeroase intre cainii ciobanesti si lup, descendentii fiind domesticiti si utilizati pentru paza. "Spre sfarsitul secolului al XVIII-lea se constata aceeasi neuniformitate a materialului biologic pana la expozitia din anul 1899 de la Karlsruhe, unde s-a constituit "Asociatia cainilor Ciobanesc german". Initiatorii si promotorii acestei asociatii au fost A. Meyer, capitan de cavalerie, si Max von Stephanitz, care a fost ales si primul presedinte al forului nou constituit.
Citeste mai departe...

Categorie: catel de paza
Talie: mare
Greutate: 35-40 kg
Inaltime: 55-65 cm
Durata medie de viata: 13 ani
Culori disponibile: negru-maro

Putem livra catei rasa Ciobanesc German in Slatina. In judetul Olt putem livra in orasele: Slatina, Caracal, Bals, Piatra Olt. Cateii din rasa Ciobanesc German pe care ii comercializam au varsta de aproximativ 6-8 saptamani. Sunt sanatosi si vigurosi, detin carnet de sanatate.

Scrie un comentariu despre aceasta rasa