catei-vanzare-logo cate-de-vanzare-romania
Catei de vanzare Pitesti
Bucuresti - 0741175358
Reprezentant Vanzari - Sorin
Cluj-Napoca - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Brasov - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Iasi - 0741175358
Reprezentant Vanzari -
Yahoo! Status (Online/Offline) catei-de-vanzare-facebook catei-de-vanzare-twitter cate-de-vanzare-youtube
Catei de vanzare Hai acasa! Catei de Paza Catei de Companie Catei de Vanatoare Clientii nostri Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari!

Catei de vanzare Pitesti

catei-transport

Catei de vanzare in Pitesti.
Daca esti din Pitesti te poti bucura de varietatea de rase de catei pusa la dispozitia ta de catre noi, intrucat facem livrari si in Pitesti. Cele peste 50 de rase de catei, pe care ii oferim spre vanzare sunt disponibili in 7-14 zile, cu mici exceptii.
In judetul Arges putem livra in orasele:
Pitesti, Curtea de Arges, Cimpulung.
Comanda acum catelul tau.

Reprezentant Vanzari Pitesti :

0741175358
Yahoo! Status (Online/Offline)

Catei de Rasa in Pitesti :

harta-PitestiAici gasesti cu siguranta catelul pe care ti-l doresti. Punem la dispozitia clientilor nostri o Gama variata de rase: catei de companie, catei de paza, catei de vanatoare. ne laudam cu gama ce cuprinde peste 50 de rase de catei. Calitatea cateilor pe care ii comercializam este garantata. Cateii nostri sunt atent selectionati, iar noi va punem la dispozitie doar cele mai bune exemplare. Preturile practicate de noi sunt foarte accesibile de accea sunt afisate la vedere. Cateii de vanzare au varsta cuprinsa intre 6 si 9 saptamani.

In plus avem Oferte Speciale la anumite rase. Ofertele speciale inlocuiesc preturile de lista pana la epuizarea cateiilor de pe stoc. Cateii din oferta sunt de calitate, sanatosi, voiosi, varsta acestora fiind specifica in anunt, iar preturile avantajoase se datoreaza discounturilor facute de anumiti crescatori cu care colaboram.

De asemenea, iubitorilor de catei, care nu au posibilitatea financiara de a achizitiona un catelus le oferim ocazia de a demonstra cat de mult isi doresc unul. Asadar ocazional lasam Concursuri ce au ca premiu un catel de rasa, de calitate, vaccinat si deparazitat, cu carnet de sanatate care va fi acordat celui mai activ vizitator al nostru. Premiul va fi acordat in functie de activitate, nu prin tragere la sorti.

Prin urmare te invitam sa te bucuri alaturi de noi de gama variata, preturile atractive, ofertele promotionale si concursurile noastre.